Alba Iulia: Eliberarea Certificatelor de Atestare Fiscală, online, disponibilă începând de astăzi

Primarul Municipiului Alba Iulia: Eliberarea Certificatelor de Atestare Fiscală online este, începând de astăzi, disponibilă pentru albaiulieni!

Acesta este un serviciu care reprezintă normalitatea, pe care mi-am dorit să îl putem oferi cetățenilor, pentru a-i scuti de deplasarea la sediul nostru și pentru a evita statul la coadă, deoarece timpul fiecăruia dintre noi este foarte prețios. Venim în sprijinul cetățenilor de fiecare dată când avem ocazia, pentru a oferi servicii cât mai prompte tuturor celor care au nevoie.

Cererea de Eliberare Certificat de atestare fiscală pentru persoane fizice poate fi accesată din Portalul de servicii Online (https://portal.apulum.ro/cmsSE/). Astfel, pe baza unui cont verificat din ”Meniul Servicii Online – Taxe și Impozite” se poate depune solicitarea, urmând ca, în cel mai scurt timp, certificatul fiscal cu semnătura electronică calificată să fie furnizat în contul cetățeanului. Portalul este în continuă dezvoltare, astfel că, pe parcursul utilizării pot apărea unele erori. De aceea vă rugăm să înțelegeți acest aspect și să ne comunicați eventualele probleme de funcționalitate la adresa de email [email protected], pentru a putea fi remediate în cel mai scurt timp. Transmite Gabriel Codru Pleșa.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile