În perioada 30 aprilie – 3 mai 2021, peste 160 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a criminalității economice, investigaţii criminale, transporturi şi arme, au acţionat zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Oamenii legii au fost organizaţi în echipaje mixte de ordine şi siguranţă publică: polițiști, jandarmi şi poliţiști locali, astfel că în această perioadă în judeţul Alba nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice şi nici accidente rutiere grave.

În perioada amintită au fost constatate 462 de abateri contravenţionale, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 110.940 lei, au fost reţinute 17 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au intervenit la 192 de evenimente, din care 183 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112, fiind constatate 65 de infracţiuni.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile