Adunarea generală a Consiliului Județean al Elevilor Alba. Ce subiecte au fost dezbătute în ședință

Cooperarea și comunicarea între elevii reprezentanți din întregul județ și alte instituții importante pentru colectivul elevilor reprezintă un atu privind buna desfășurare și integrare în sistemul educațional, oferind siguranță, protecție și armonie în toate școlile.

Vineri, 10 februarie, a avut loc Adunarea generală a Consiliului Județean al Elevilor Alba. Ședința a început cu verificarea stării rețelei și s-a discutat despre noua echipă de voluntari CJE Alba. Apoi, ședința s-a desfășurat în continuare cu verificarea bazei de date și aducerea în discuție a viitoarelor parteneriate și noua strategie.

Au fost prezenți, de asemenea, reprezentanți ai Biroului Siguranță Școlară și ai Biroului pentru Analiza și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, care ne-au asigurat de o bună colaborare productivă, constructivă și pe un termen lung, cu scopul de a menține un mediu școlar sigur pentru elevii din județ. În ultima parte a ședinței, s-a pus în discuție Sesiunea județeană de formare a elevilor reprezentanți, ședința luând sfârșit cu diverse discuții legate de problemele existente în fiecare școală.

Dorim să mulțumim Universității ,,1 Decembrie 1918” Alba Iulia pentru sprijinul logistic acordat! Au transmis reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Alba.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile