Acuze grave la adresa lui Paul Voicu, principalul responsabil de lipsa zăpezii în Alba Iulia

Opoziția, la nivel local, a făcut front comun împotriva lui Paul Voicu, pe care-l consideră direct responsabil de situația dezastruoasă în care a ajuns Alba Iulia. Un întreg val de acuze s-au răsfrânt, în cursul acestei zile, asupra lui Paul Voicu, din cauza incapacității administrației locale de a asigura un nivel corespunzător de zăpadă în Alba Iulia.

Nu e posibil să continuăm așa. Noi, la Asociația Alba Iulia Zăpadă, am acționat încă de acum trei ani, am avut zeci de întâlniri cu cetățenii și toți își doresc zăpadă. Avem o administrație care nu-i pasă de cetățeni. După 30 de ani de administrație PD, există o frică la nivelul orașului, zăpezii îi este frică să vină la Alba Iulia. Îi aștept pe cetățeni să se alăture nouă, am aici și niște liste pe care le pot semna, și îi asigur de toată susținerea mea și de toate eforturile mele care le voi face pentru a avea zăpadă la Alba Iulia – a declarat Mircea Trifu, liderul asociației Alba Iulia Zăpadă.

Eo v-am zis, de câte ori am întrebat în consiliu, aducevița minte, io am zis, de bine, de ce nu e parcare? De ce să dăm la ăia? Păi dacă ei au zis, când io am întrebat, normal că nu s-a vrut. Noi aicea venim ca oamenii, aducevița minte, și am zis să facem, că eu nu că-s de la PSD, că cetățenii, că și eu îs cetățean, și de ce nu avem zăpadă? Că ni s-a zis că stai, că face, da unde face? Ba că e buget, ba că nu e buget, dar a zis și dacă a zis de ce n-a făcut, că noi am întrebat? Să facă, da nu face – a declarat, plin de mânie, Vasile Crișan, consilier local PSD Alba.

Noi, după cum bine știți, suntem Partidul PLUS, Partidul Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate, condus de domnul Dacian Dacian Cioloș. Noi promovăm oameni noi și avem nevoie de oameni noi, cu CV-uri noi, cu o nouă viziune asupra tot ce se întâmplă, chiar și a zăpezii. Noi avem soluțiile cele mai bune și, desigur, în baza CV-urilor noastre, a oamenilor noștri profesioniști, vrem să facem o administrație solidă, care să poată oferi cetățenilor zăpadă ori de câte ori doresc, chiar și în luna iulie, dacă așa vor cetățenii. Domnul Paul Voicu trebuie să înțeleagă că administrația înseamnă să lucrezi în folosul cetățeanului. Noi, care avem cele mai bune SIVIURI, noi putem aduce, cu adevărat, un PLUS de zăpadă în oraș – a declarat Mihail David, președintele Partidului LUS ALBA.

Tragem un semnal de alarmă și avertizăm Primăria să nu-și bate joc de drepturile cetățenilor. Oamenii merită respect și, mai ales, merită zăpadă, dacă asta vor. De altfel, am lansat o campanie, vom strânge semnături și vom cere modificarea Constituției, astfel încât să avem în funcții publice oameni care respectă legea și, mai ales, respectă anotimpurile. Avem și un manifest pentru Alba Iulia, în care zăpada este un punct clar, care nu este negociabil. Vrem oameni noi merităm o administrație capabilă să asigure zăpadă – a declarat Beniamin Todosiu, liderul USR Alba.

Eu sunt un mic fermier. Am mai multe capete de vaci. Micul fermier trebuie ajutat, susținut, dacă vrem să mâncăm sănătos. Cum să poți face agricultură, dacă micul fermier nu este ajutat? Nu doar că nu au făcut abatoarele mobile, dar acum au renunțat și la zăpadă. Păi fără zăpadă ce facem? Fără zăpadă, vă zic eu, nu crește grâul, porumbul, nu se îmbunează pământul, și din ce mai crește micul fermier vaca lui, de lapte sau de carne? Fac un apel către Paul Voicu și administrația locală, și Ion Dumitrel, da, că nici el n-a făcut nimic, să ia toate măsurile necesare ca să avem zăpadă în Alba Iulia. Mizăm pe tineri. E nevoie de tineri în politică, că a lor e viitorul și ei, tinerii, merită zăpadă! – a declarat Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba.

Îmi pare rău că a picat Guvernul și, iată, iar risc să rămân șomer. E o situație de incertitudine politic cum nu s-a mai văzut. A zis și președintele Băsescu. Noi, la PMP, am susținut mereu stabilitatea. Cum să avem zăpadă dacă nu avem stabilitate? Păi credeți că iarna mai știe că e iarnă, dacă pică guvernul și se pune altul și pică iară? Nu vă uitați că nici n-a venit bine PSD iar la butoane și nu mai avem zăpadă? Nu zic, e și vina administrației locale, adică numai a administrației locale, că pe plan local administrația locală administrează, dar nu se poate în instabilitate politică. De unde să mai știe zăpada unde să cadă și când, dacă noi suntem în criză politică? PMP, după cum mă știți, că sunt om serios, a susținut mereu stabilitate și de dreptul locuitorilor din Alba Iulia să aibă zăpadă, dacă vor zăpadă! – a declarat Clement Negruț, președintele PMP Alba.

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile