Acțiuni în sistem integrat, pentru siguranța publică, pe raza județului Alba

Ieri, 4 iulie 2023, activitățile dedicate creșterii gradului de siguranță publică, pe raza județului Alba, au continuat.

Peste 200 de polițiști și jandarmi din județul Alba au acționat, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Cu ocazia acțiunilor desfășurate, au fost legitimate 367 de persoane și au fost verificate 201 autovehicule.

Au fost constatate 146 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de peste 24.000 de lei. Au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și au fost reținute două permise de conducere, din care unul pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră.

Au fost efectuate 70 de testări privind consumul de alcool și droguri, iar polițiștii au constatat o infracțiune la regimul circulației rutiere.

A fost depistată o persoană care era urmărită la nivel internațional.

Exemplu:

La data de 4 iulie 2023, în jurul orei 15.30, polițiștii rutieri din Sebeș au depistat un tânăr de 22 de ani, din localitatea Petrești, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Horea din municipiul Sebeș, având permisul de conducere suspendat.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile