Acțiuni, în sistem integrat, pentru siguranța cetățenilor

Ieri, 13 august 2023, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Au fost constatate 28 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 6.190 de lei. A fost retras un certificat de înmatriculare și au fost reținute două permise de conducere, iar polițiștii au constatat o infracțiune.

Polițiștii, împreună cu jandarmii și reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia au organizat activități informativ – preventive în zona de desfășurare a manifestărilor publice care au avut loc în municipiul Alba Iulia.

Subiecte abordate în interacțiunea cu cetățenii au fost diverse și au avut ca și principal obiectiv, formarea unui comportament social sănătos, care să conducă la prevenirea faptelor de natură penală sau contravențională.

O atenție deosebită a fost acordată aspectelor legate de consecințele devastatoare ale consumului de droguri precum și aspectelor legate de prevenirea traficului de persoane, iar turiștilor întâlniți în Cetatea Alba Carolina le-au fost adresate și recomandări privind siguranța traficului rutier, astfel încât minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului să se încheie doar cu amintiri frumoase

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile