Acțiuni ale polițiștilor din Alba Iulia pentru impunerea respectării regimului legal de viteză – 548 de sancțiuni aplicate

În perioada 17-23 aprilie 2023, conform Programului Operațiunilor Europene 2023 al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL), s-a desfășurat acțiunea Speed, destinată verificării respectării regimului legal de viteză și prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

Cu această ocazie, în cadrul operațiunii Speed Marathon, în perioada 17-23 aprilie 2023, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au acționat pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

La activitățile desfășurate au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră și ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Astfel, au fost verificate 1272 de autovehicule, iar pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost aplicate 548 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 6 permise de conducere.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile