Acțiuni ale Poliției Rutiere. Peste 190 de șoferi vitezomani prinși în două zile

În perioada 30- 31 martie 2023, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune pentru creșterea siguranței rutiere, fiind vizați, în principal, conducătorii auto care nu respectă regimul legal de viteză și pietonii care nu respectă regulile de circulație privind traversarea sau circulația pe drumurile publice.

În cele două zile de acțiune, au fost depistați 191 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză și 25 de pietoni care s-au angajat în traversări neregulamentare.

Față de 5 conducători auto, care au fost depistați conducând autovehicule cu viteză care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita legală, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

De exemplu, în seara zilei de 30 martie, în jurul orei 21,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat o femeie de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Moților din Zlatna, cu viteza de 134 kilometri/oră.

Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional, iar, ca și măsura complementară, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 120 de zile.

În seara zilei de 31 martie 2023, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Sântimbru, cu viteza de 104 kilometri/oră.

Și în acest caz a fost aplicată sancțiune contravențională, iar, ca și măsura complementară, a fost dispusă suspendarea permisului de conducere, pentru 90 de zile.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile