Acțiune de verificare a taximetriştilor, în Teiuș

Poliţiştii şi reprezentanţii ITM au verificat peste 40 de autovehicule, în cadrul unei acţiuni ce a avut ca scop creşterea siguranţei circulaţiei cu taxiurile precum şi verificarea modului în care este respectată legislaţia din domeniu. 

La data de 15 martie 2022, poliţiştii din Teiuș împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba și polițiști locali au organizat, pe raza orașului Teiuș, o acţiune de verificare a modului în care se desfăşoară transportul public de persoane, în regim taxi.

În cadrul acțiunii au fost verificate 45 de autovehicule şi au fost constatate 27 de abateri contravenţionale, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de peste 5.500  lei. A fost reținut un permis de conducere, retras un certificat de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

Dintre tipurile de abateri sancţionate amintim viteza excesivă, neportul centurii de siguranţă, lipsa atestatului dar şi abateri de la Legea 38 din 2003 privind transportul în regim taxi.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile