Creșă nouă în Aiud: Amplasamentul a fost predat. Investiție de aproximativ 2,4 milioane de euro

Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în scopul dezvoltării unui proces educațional modern rămâne o prioritate pentru noi. În acest sens am câștigat o finanțare din partea Companiei Naționale de Investiții, iar astăzi a avut loc predarea amplasamentului pentru o nouă creșă care va îmbunătăți accesul la educația timpurie pentru copiii aiudeni.
Investiția are o valoare de 11.886.810,72 lei (aprox. 2,4 milioane Euro) și se realizează pe strada Ostașilor, nr. 16D (locația fostului târg de animale). Suprafața terenului este de 2625 mp, din care 1245 mp pentru construcție. Următoarele 90 de zile sunt dedicate proiectării și obținerii avizelor pentru începerea lucrărilor, iar finalizarea lucrărilor are termen 12 luni de la data începerii execuției.
Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României. Finanțat de Uniunea Europeană – NextGenerationEU. A transmis Primăria Aiud.
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
Avram Florin
Avram Florin
16 decembrie 2022 23:22

Odată era vorba ca veți face un bazin de înot….
Acuma Creșă?! 🤔