5-6 februarie. Bilanțul intervențiilor ISU Alba, pe fondul manifestărilor meteorologice periculoase

Pe fondul manifestărilor meteorologice periculoase, in intervalul 05.02.2023 ora 08:00 – 06.02.2023 ora 08:00, bilanțul evenimentelor este urmatorul :

SVSU Cugir a intervenit pe DJ 704 (pe Raul Mare) din loc. Cugir, pentru degajarea a 2 copaci cazuti pe carosabil. Se circula alternativ pe o singura banda. Drumul a fost deblocat.

DC 271 ce face legatura intre Poiana Vadului si satul Duduieni este inzapezit, 4 masini blocate cu 8 persoane adulte, fara probleme medicale. Drumul a fost deblocat.

Reprezentantii Electrica ne-au informat că nu exista avarii in sistemul de alimentare a consumatorilor cu energie electrica;

La nivelul judetului Alba nu sunt raportate drumuri blocate sau inchise ca urmare a efectelor meteorologice;

Având în vedere că avertizarea meteorologică de COD GALBEN este valabila până astazi, 6 februarie la ora 20:00 vă recomandăm să evitați deplasările pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, informați-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate.

Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă.Informaţii despre modul de comportare în cazul produceri unor situaţii de urgenţă pot fi obţinute prin accesarea platformei naţionale de pregătire în situaţii de urgenţă https:// fiipregatit.ro și aplicaţia de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

ISU Alba

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile