27 martie. Cu sau fără chitară, sunteți bine primiți la „Poezii pe șase corzi”. Întâlnire muzical-creativă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Luni, 27 martie 2023, de la ora 17.00, sunteți invitați la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în Sala de lectură, pentru o nouă întâlnire muzical-creativă, în cadrul proiectului „Poezii pe șase corzi”.

Cu sau fără chitară, sunteți la fel de bine primiți în rândurile celor care vor cânta, recita și, în cele din urmă, vor crea: versuri, muzică, bucurie și frumos, inspirându-se din poemele Elenei Farago, una dintre cele mai „cântate” poete de la noi, aleasă de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba ca autor al lunii, pentru această nouă activitate a clubului de poezie și muzică.

În cadrul întâlnirii veți avea parte și de o scurtă informare privind viața și activitatea Elenei Farago, alături de referințe critice și recomandări de lectură, volume numai bune de împrumutat acasă.

Proiectul 3.25 Poezii pe șase corzi face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ și este un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Prin intermediul acestuia, se urmărește promovarea colecțiilor bibliotecii, a poeților, a poeziei și textelor cântate, a cântecelor, a creatorilor, în vederea atragerii de noi categorii de public spre bibliotecă, stimularea actului de creație, cu scop de informare, educare și recreere.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile