20 februarie. „Poezii pe șase corzi”: cu sau fără chitară sunteți invitați la Biblioteca “Lucian Blaga” Alba

„Poezii pe șase corzi”, luni, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Luni, 20 februarie 2023, de la ora 17.00, sunteți invitați la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba pentru o nouă întâlnire muzical-creativă, în cadrul proiectului „Poezii pe șase corzi”.

Cu sau fără chitară, sunteți la fel de bine primiți în rândurile celor care vor cânta, recita și, în cele din urmă, vor crea: versuri, muzică, bucurie și frumos, inspirându-se din poemele lui Ion Minulescu, unul dintre cei mai „cântați” poeți români, ales de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba ca autor al lunii, pentru prima activitate din acest an a clubului de muzică și poezie.

În cadrul întâlnirii, veți avea parte și de o scurtă informare privind viața și activitatea lui Ion Minulescu, alături de recomandări de lectură și o selecție de volume ce-l au ca autor, ori ca subiect, numai bune de împrumutat acasă.

Proiectul 3.25 Poezii pe șase corzi face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ și este un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile