Băi, dar ce națiune nerecunoscătoare sîntem și noi, românii. Păi nu puteam, măcar la Alba Iulia, să serbăm Ziua Națională pe 29 noiembrie, de exemplu? De ce ne-a trebuit să facem pe 1 Decembrie, numai așa, să-i stricăm lui Paul Voicu vacanța în interes de serviciu? Păi săracul viceprimar cu atribuții de primar n-a muncit destul? Nu merită și el o pauză, o ceva?

Uite, i-au rezolvat oamenii din Primărie o vizită în interes de serviciu, în perioada 1 – 7 Decembrie la Paris și, în loc să meargă omul să tragă pe nas cultură franceză, să respire aer de smart-city, să facă să fie bine, trebuie să stea aici, cu boborul, la parade, muzică populară, artificuri și fasole cu cîrnați.

Te apucă mila cînd te gîndești că restul echipei, onorabilul domn Belală, doamna Mariana Giurgiu – zisă și Dadi lu’ Voicu – sau ceilalți din echipa de turiști în interes de serviciu vor pleca normal, în timp ce Voicu trebuie să-și rupă o zi din excursie ca să mai stea la Alba Iulia.

Uite că nu-i deloc ușoară viața de Primar. Și mulțumim zeilor că avem un așa om care să ne conducă, dispus să renunțe la o plimbare pe Șanzălize numai ca să stea alături de noi aici, la Alba Iulia. Nețărmurită mulțumire, don Primar!

1
Lasa un raspuns

avatar
1 Subiecte de comentariu
0 Rasunsuri
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Autorul comentariului
Comentarriu recent al autorului
  Aboneaza-te  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare
trackback

[…] zis noi în urmă cu vreo două săptămîni că o mică gașcă din Primărie pregătea o excursie la Paris. Ei bine, se pare că nu s-a mai plecat în gașcă. Oficial, din ce ne-a zis domnul purtător de […]