Zece lucruri care întârzie startul campaniei lui Paul Voicu pentru Primărie

Încet dar sigur, Paul Voicu și mașinile de muls voturi din Primărie & Partid se pun în mișcare și încep campania erectorală. E, totuși, destul de târziu pentru asta, zic cercetătorii britanici. Nu însă nemotivat. Căci, pe lângă vremea nefavorabilă, alinierea planetelor și propria sa ființă, ce-i stă în cale, Paul a trebuit să rezolve o sumedenie de probleme și necunoscute. Iată, mai jos, lista principalelor 10 motive pentru care a întârziat atât de mult cu campania.

  1. Dintr-o eroare de comunicare internă, cei mai mulți susținători ai partidului au virat deja atențiile de campanie în conturile lui Mircea Hava.

  1. A fost nevoie de clarificări, documente justificative și chiar poze cu plasele cu bani, astfel încât evenimentul „Campania lui Paul Voicu pentru Primărie” să fie luat în calcul pentru o omologare în Cartea Deconturilor.

  1. Negocierile cu Mircea Hava au durat foarte mult, dat fiind că Paul Voicu a trebuit să vină cu o ofertă mult mai bună decât a Parlamentului European. Într-un final, cei doi s-au înțeles și, pentru fiecare eveniment public la care Mircea Hava va sta la poze lângă Paul Voicu, acesta din urmă îi va plăti suma de 100 de euro.

  1. A existat o destul de lungă negociere în interiorul partidului, mai mulți lideri de la nivel de județ fiind de părere că ar fi mai util, pentru partid, ca Paul Voicu să candideze pentru funcția de „Primar cu atribuții de viceprimar” și nu pentru cea de Primar.

  1. Pentru o bună bucată de timp, Paul Voicu a luat în calcul varianta unei alianțe cu Mircea Trifu. Într-un final au căzut de acord că nu e bine să faci alianțe între prieteni, mai ales că – dacă au învățat ceva din istoria ultimelor două decenii – în fiecare seară în care au făcut alianță, a doua zi i-a durut capul și au fost mahmuri.

  1. Odată, când a fost mai mic, un văr de-al doilea după un unchi din partea mamei, l-a dus la Biserică, unde a auzit proverbul acela cu „cei din urmă vor fi cei dintâi – Matei 20:16”. De două luni de zile tot caută în Biblie să vadă dacă ce a zis Matei se potrivește și pentru 2020 sau era valabil doar în 2016.

  1. După anunțurile făcute de Gabriel Pleșa, Mircea Trifu, Bogdan Lazăr, Clement Negruț și Gheorghe Beleiu, domnul Paul Voicu e decis să mai aștepte până va anunța și PSD un candidat, să aibă certitudinea că măcar pe cineva va bate și el în alegerile astea.

  1. Strategii de campanie i-au explicat lui Paul Voicu că există o mare problemă cu numele său, în sensul că nimeni nu știe care e de fapt numele și care prenumele. Din această cauză a fost luată în calcul varianta de a-și schimba numele, din Voicu Paul în Popescu Ionescu.

  1. Consilierii l-au sfătuit să nu-și anunțe candidatura, încă, pentru a nu distrage atenția țării de la Coronavirus sau de la criza politică din Parlament/Guvern/Cotroceni.

  1. Principalul consultant i-a spus un secret, anume că de la 1 Martie încep reducerile de sezon și că ar putea, în felul acesta, să prindă un mandat la 70% din voturi sau chiar mai ieftin.

 

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile