Avem nestrămutata convingere că duminică cetățenii vor vota cu inima un președinte care își apără țara și o pune mai presus de orice, un președinte care luptă pentru o Românie mai bună, care nu lasă pe nimeni în urmă și care are grijă, în mod egal, de toți ai ei.

Vă chemăm alături de Partidul Social Democrat pentru a fi mai uniți, mai demni, mai siguri de binele nostru și al familiilor noastre, pentru a avea speranță, bunăstare și încredere în noi înșine.

Doar împreună putem da semnalul schimbării, de la indiferență la implicare, de la aroganță la apropiere de oameni, de la dispreț la sprijin și respect. Președintele României este, înainte de toate, o sumă a unor valori: încredere, viziune, stabilitate și respect. Viorica Dăncilă și-a asumat drumul către această demnitate, știind că trebuie să dovedească, în fața cetățenilor și a lui Dumnezeu că înțelege, onorează și apără aceste valori. Fără noi, cei care credem în România și în viitorul ei, care am arătat că suntem mulți și puternici împreună, Viorica Dăncilă nu are această posibilitate! Ieșim la vot pentru un președinte capabil să redea demnitatea românilor și să îi aducă împreună, pentru un șef de stat onest, muncitor și implicat. Pentru că ne dorim cu toții o Românie a respectului, a unității, a bunăstării și un președinte care să vegheze permanent la interesul românilor.

Viorica Dăncilă: „Proiectul meu pentru România are la bază 10 principii care vor sta pe masa dialogului atât cu partenerii interni, cât şi cu cei internaţionali:

  1. Voi lucra pentru o societate în care nimeni nu este lăsat în urmă!
  2. Toţi românii trebuie să se bucure de dezvoltarea ţării!
  3. Nu voi negocia democraţia, la nivel naţional, european sau internaţional!
  4. Voi veghea la siguranţa naţională, ca prioritate absolută!
  5. Avem nevoie de o administraţie publică implicată, puternică şi responsabilă!
  6. Cred într-o Românie care contează într-o Europă socială şi o lume globalizată!
  7. Cred în politica externă făcută în beneficiul României şi al românilor!
  8. Voi fi un preşedinte implicat al românilor de pretutindeni!
  9. Vom demonstra lumii că România este o gazdă bună şi un partener de cuvânt!
  10. Voi deschide Palatul Cotroceni şi îl voi conecta cu ţara!”

Viorica Dăncilă este candidatul care pune interesul public mai presus de cel personal, care a adus stabilitate îndemnând mereu la consens și unitate. Duminică votăm cu inima, cu gândul la poporul român, la un ”mâine” mai bun, la un președinte aproape de oameni, votăm poziția 5 de pe buletinul de vot, votăm Partidul Social Democrat (PSD), votăm Viorica Dăncilă!

Ioan Dîrzu

Deputat PSD de Alba

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D.

– Executat de SC Prefix Media SRL

– CUI mandatar financiar coordonator 31190008

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare