Cel mai recent sondaj de opinie, realizat de Institutul de Cercetări Sociologice – IMPAS, arată că Viorica Dăncilă ar obține peste 40% din totalul voturilor valabil exprimate, dacă săptămâna viitoare ar avea loc alegeri.

O surpriză a sondajului realizat de cercetătorii IMPAS este Președintele Klaus Iohannis, care ar obține doar 14 procente din totalul voturilor, acesta fiind depășit de Dan Barna – cu 16 procente și Mircea Diaconu, cu 23 de procente.

În urma acestora se situează Gigi Becali, la 7 procente, care a urcat – față de ultimul sondaj, realizat în urmă cu aproape două luni – cu trei puncte; Dan Diaconescu – 6,3%; Kelemen Hunor – 4,8%; Teodor Paleogogu – 4,3%; Ramona Ioana Bruzleeyes – 2,8%.

Sondajul IMPAS a fost realizat în perioada 15-22 august, pe un grup de 2.700 de membri PSD, cu vârste cuprinse între 47 și 78 de ani, prin metoda interviului.

Deși nu se aflau printre persoanele trecute în cadrul sondajului, peste 68% dintre cei intervievați au declarat că, dacă s-ar putea, ei ar vrea să voteze cu Ion Iliescu.

(acest material este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

1
Lasa un raspuns

avatar
1 Subiecte de comentariu
0 Rasunsuri
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Autorul comentariului
Călin Comentarriu recent al autorului
  Aboneaza-te  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare
Călin
Guest
Călin

Este adevărat! O corecție însă se impune, deoarece o mică virgulă a fost omisă :este 4,1 %.