Premierul Viorica Dăncilă a declarat, după ședința Comitetului Executiv al PSD, care a avut loc la Mamaia, că va depune o plângere penală pe numele președintelui Klaus Iohannis, ca urmare a declarațiilor făcute de către acesta cu privire la Guvern, pe care l-a catalogat ca fiind unul corupt.

În cadrul conferinței de presă de la finalul ședinței CEx, susținute alături de Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, premierul a declarat că Guvernul nu a avut niciodată probleme de corupție și că, mai mult, Executivul a fost unul dintre ”luptătorii statului de drept”. În același timp, Viorica Dăncilă nu a putut preciza care este infracțiunea de care Klaus Iohannis s-ar face vinovat, în contextul în care anunțase că va depune o plângere penală.

De asemenea, liderii PSD au făcut mai multe anunțuri, privind alocarea unor sume de bani ori proiecte ce urmează să se afle pe agenda Guvernului săptămâna viitoare.

Conferință de presă susținută de Viorica Dăncilă, prim-ministrul României și președintele PSD, Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD, Mihai Fifor, secretarul general al PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și Felix Stroe, președintele Organizației Județene Constanța a PSD, la Constanța

Publicată de Partidul Social Democrat pe Sâmbătă, 31 august 2019