Să începem cu începutul. Adică cu sfîrșitul. Că fix așa au început distinșii consilieri locali ședința ordinară de ieri, cu punctul final, diversele. Și, ca fapt divers, la sfrîșitul diverselor am asistat la un moment cel puțin bizar. Ioan Bogățan și-a dat demisia din Consiliul Local, ca urmare a faptului că și-a dat demisia din PNL și, probabil, va merge la ALDE. Partid de unde va candida pentru primăria din Vințu de Jos.

Demisia lui a fost însă ceva sublim. Un minut și ceva în care a reunțat și la calitatea de consilier, la logică, la gramatică, la tot.

“Cred că am dat dovadă de corectitudine și loialitate”, își începe fostul consilier discursul prin care marca mica trădare, plecarea din Consiliu și partid.

“Cu toate astea sînt oameni poate dezamăgiți, dar dezamăgirea este reciprocă” – wait, what? Dezamăgirea este reciprocă? Hă hă hă!

“Pentru că eu consider că mi-am făcut treaba și nu am înțeles de ce dezamăgesc. Și poate, într-adevăr, mulțumesc că am făcut parte dintr-o echipă valoroasă, în care am învățat multe, am prins o experiență deosebită, despre care n-are sens să vorbesc eu, pentru că experiența nu contează, sau corectitudinea sau loialitatea. Contează probabil altceva. Îmi pare rău pentru tot ce se întîmplă, regret plecarea mea dar dacă regretele nu sînt reciproce asta e altă chestiune”.  WHAAAT??!?!

“Oricum, prin educația care o am știu să tac și să-mi văd de treabă și să le zîmbesc celor care cred că i-am dezamăgit sau cred eu că m-au dezamăgit”. :))) !!!pe care!!!

“Și vreau să închei cu o chestiune foarte…” după care s-a terminat filmul. Nu, nici nu mai vreau și nici nu cred că mai merită să comentez pe marginea acestui discurs de demisie. Căci are o grație vecină cu perfecțiunea și nu mai trebuie deranjat cu comentarii.

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare