Prezent într-o conferință de presă la Suceava, Victor Ponta a caracterizat noul Fond Suveran de Investiții, înființat de guvern, ca fiind un Fond Suveran al lui Dragnea, un fond al jafului național. Președintele Pro România consideră că, prin acest nou fond, Liviu Dragnea intenționează să vândă acțiuni și active în mod direct, fără să respecte legea privatizării.

Toate aceste companii (care fac parte din Fondul Suveran de Investiții) au fost evaluate la 10 miliarde de lei. Numai Hidroelectrica singură face 5 miliarde de lei. Au fost subevaluate de zece ori– a comentat Victor Ponta.

Victor Ponta a comparat cele 28 de companii care vor face parte din acest fond cu niște vaci sănătoase pe care Dragnea vrea să le taie și să le vândă unor investitori din Rusia, Israel ori alți investitori ”strategici”

Pe acest fond al jafului național, văd că liberalii dorm, nu-i interesează. E cea mai antiliberală măsură. Să iei toate companiile care sunt listate, care au management privat, și să le pui în administrarea lui Vâlcov e cea mai antiliberală măsură – a mai declarat Victor Ponta.

Publicată de Victor Ponta pe Sâmbătă, 9 martie 2019

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare