Viceprimarul Popescu: „Firmele care nu respectă legea și care le provoacă albaiulienilor disconfort vor continua să fie amendate!”

Viceprimarul Municipiului Alba Iulia, Emil Antoniu Popescu, a transmis astăzi, 5 august 2022, un mesaj ferm către firmele care nu respectă legea și care le provoacă albaiulienilor disconfort:

Citește și: Primarul Pleșa: „Panourile de pe strada Alexandru Ioan Cuza au început să fie demontate”

„Firmele care nu respectă legea și care le provoacă albaiulienilor disconfort vor continua să fie amendate!

Le reamintesc prestatorilor de utilități care derulează lucrări în municipiul Alba Iulia că au obligația de a lăsa drumurile la stadiul inițial. Mai pe românește, așa cum le-au găsit.

Azi, o instanță de fond a dat dreptate Primăriei municipiului în cazul unei amenzi de 20.000 de lei. Amenda a fost aplicată anul trecut unei firme de către Biroul Disciplina în Construcții, din cadrul Poliției Locale. Motivul?: neîndeplinirea obligației de a readuce la stadiul inițial un drum pe care s-au efectuat lucrări.

La ora actuală, la nivelul municipiului, cu precădere în cartierul Cetate, există mai multe “șantiere” care au legătură cu utilitățile publice. Așadar, anunț executanții să respecte obligațiile care le revin.

Există o vorbă care spune că „Numai cine nu muncește nu greșește”.
Eu o prefer, ca viceprimar, pe aceea că „Cine greșește, plătește”.
Mai ales când vine vorba de lege și de albaiulieni. ” , a transmis viceprimarul Municipiului Alba Iulia, Emil Antoniu Popescu.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile