Pare că astrele s-au aliniat perfect pentru a forma un băț în roata pătrată a Primăriei Alba Iulia, cu care Paul Voicu & Compania vor să tragă problema colectării deșeurilor înspre normal și legal.

Conform unui material publicat de Clujust.ro, platformele temporare de stocare a deșeurilor reprezintă depozite de deșeuri, decizia fiind luată de Curtea de Apel Cluj în cazul rampei temporare de stocare a deșeurilor de la Sighetu Marmației.

Decizia Curții de Apel Cluj ar putea avea un impact important în ce privește toate rampele temporare din țară – și implicit și din Alba – în sensul în care acestea vor fi obligate să respecte normele pe care trebuie să le respecte un depozit de deșeuri.

Cu alte cuvinte, rampele de deșeuri, chiar și cele temporare, vor trebui să respecte limita de minim 1.000 de m distanță față de locuințe, și nu 200 m distanță, cum era cazul rampelor temporare.

Asta înseamnă că nici varianta de pe Șoseaua de Centură, ultima luată în calcul de administrație, nu mai este o variantă viabilă. Și, în aceste condiții, soluția pe care Primăria Alba Iulia trebuie să o găsească devine una și mai complicată.

Despre varianta de pe șoseaua de centură puteți citi aici.

Despre care e situația variantei de pe șoseaua de centură și cum am putea ajunge să găzduim la Alba Iulia gunoaiele din Blaj, puteți citi aici.

Despre varianta eșuată de la Partoș puteți citi aici.

Despre cum s-a ajuns la această situație puteți citi aici.

 

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile