Vești bune pentru Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiul Alba Iulia. Mircea Hava a decis ca, și în cazul în care pierde alegerile locale pentru funcția de primar, să-l numească tot pe el în postul de primar interimar.

Decizia mea este aceea de a merge pe un primar PNL la Alba Iulia. Desigur, voi consulta partidele politice, le voi zice ce să facă și pe cine să pună, dar dacă cumva se încăpățânează cei de la USR și-l pun pe Gabriel Pleșa candidat, eu îmi voi menține decizia și-l voi numi, încă o dată, pe Paul Voicu în postul de primar interimar – a declarat europarlamentarul suprem, Mircea Hava.

Indiferent dacă alegerile locale vor avea loc la termen sau la termen, într-un singur tur sau un singur tur, și indiferent de ce vor alege locuitorii orașului, Mircea Hava e decis să-l numească și a doua oară tot pe Paul Voicu în fotoliul de primar interimar.

Cred că e cea mai bună soluție, soluția pe care am adoptat-o, și trebuie să mergem pe acest drum, să provocăm alegerea lui Paul Voicu, pentru că oamenii au tot dreptul să aleagă pe cine le propun eu să aleagă, chiar dacă se va ajunge în situația în care vor greși și nu vor alege din prima pe cine le-am propus eu să aleagă – a mai adăugat Mircea Hava.

Conform prevederilor constituționale, după cinci 6 mandate câștigate pentru Primăria Alba Iulia, Mircea Hava are dreptul legal de a decide un primar interimar timp de maximum trei mandate. În cazul în care Paul Voicu, propunerea lui Hava, nu întrunește voturile necesare nici în cel de-al treilea tur de scrutin, abia atunci se poate trece la alegeri corecte.

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maxima seriozitate)
0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile