În noaptea de 21 februarie 2021, în jurul orei 03.50, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe strada Principală din localitatea Mihalț, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar după o distanță de aproximativ 3 kilometri, conducătorul auto a abandonat autoturismul, pe un teren viran și a fugit, în autoturism rămânând un tânăr de 27 de ani, tot din Mihalț, pasager pe scaunul din dreapta.

Ulterior, polițiștii l-au identificat și pe cel care a condus autoturismul, un tânăr de 22 de ani, din comuna Mihalț, județul Alba.

Oamenii legii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele provizorii de înmatriculare care erau aplicate pe acesta aparțin unui alt autoturism.

Tânărul fugar este cercetat în continuare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și conducerea, pe drumurile publice, a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile