Taman în interiorul Cetății, lîngă Universitate, se construiește un ditai blocul. Așa, precum o cireașă de pe tortul dezmățului urbanistic în care se află orașul.

Cum e normal, toată combinația e făcută cu complicitatea autorităților publice, afaceristul care construiește fiind un prietenar al Primăriei, și nu numai, legat ombilical de instituțiile din oraș.

De altfel, despre toată povestea asta am scris în Cațavencii, în urmă cu ceva vreme. Și probabil că o să mai scriem, căci mai e de dezgropat la șmecherii.

Ei bine, ca și cînd toată șmechereala asta imobiliară nu era suficientă, domnul Voicu s-a gîndit să-i facă o bucurie celuilalt Voicu, dezvoltatorul imobiliar. Iar Primăria urmează să investească aproape 1 milion de lei pentru a-i amenaja zona de lîngă bloc. Un studiu de fezabilitate de vreo 40.000 de euro și restul pentru execuții, toate prinse într-un frumos proiect de HCL pe care  consilierii îl vor adopta mîine, în ședința lunară.

PH10_30_08_2019

Și toate astea în condițiile în care, în urmă cu niște luni bune, cînd a fost votat Bugetul, abia dacă existau 40.000 de lei pentru chestiunea de acolo. Însă, iată, s-au găsit acum aproape 1 milion. Deh, să fie bine.

Așadar, dacă vreți să înțelegeți mai bine cine-s oamenii implicați în combinație, cum s-a ajuns aici și cît de frumos doarme Ministrul Culturii în papucii statului, luați ce citiți textul scris în Catavencii.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile