Un deputat PSD a trimis o scrisoare șefilor Comisiei Europene și Parlamentului European, în care acuză măsuri discriminatorii la adresa României cu privire la distribuția echitabilă a încălzirii globale.

M-am săturat ca noi, românii, să fim tratați ca niște cetățeni second-hand în interiorul Uniunii Europene – ne-a declarat deputatul. Nu este pentru prima dată când constat că suntem discriminați.

Spre exemplu, m-am uitat în dimineața asta la Meteo și am observat că în țări precum Germania sau Franța se înregistrează temperaturi cu câteva grade peste media anuală, în timp ce la noi plouă și e mai frig ca de obicei. Eu a trebuit să pornesc centrala azi noapte. Nu mi se pare corect. Trebuie să beneficiem cu toții, în mode egal, de încălzirea globală – a mai declarat deputatul.

Parlamentarul PSD este hotărât să își ducă demersul mai departe și, în cazul în care Comisia Europeană nu va distribui echitabil între statele membre gradele în plus provenite din încălzirea globală, să inițieze o procedură de infringement la adresa Comsiei Europene și a Parlamentului European.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare