Tudor Ponoran, noul șef al AFIR Alba și fiul propriului tătic, respins la Barou de 5 ori

Scriam în urmă cu niște zile despre minunatul caz al lui Tudor Ponoran, consilier județean și fiu al propriului său tată, Silviu Ponoran, nesfârșitul primar PNL de Zlatna. Și despre cum a ajuns el să fie detașat în postul de șef al AFIR Alba, printr-un mișto transfer de la Primăria Meteș, unde-l consilia pe amicul de partid, primarul Opruța. Aveți aici tot textul.

Ei bine, după o privire mai atentă – a noastră și a cititorilor noștri, care-s mai inteligenți decât ai lor – am găsit că din experiența lui Tudor, din meșteșugitul său CV, din ceea ce-l recomandă pentru un post de director de deconcentrată, lipsesc câteva aspecte. Omul, absolvent de Drept, din 2013, ba chiar și de Master în Drept – științe penale și criminalistică, din 2018.

Din 2013, Tudor a activat – zice în chiar CV-ul lui, pe post de consilier juridic. Ceea ce nu zice Tudor e că și-ar fi dorit să fie și avocat. Numai că n-a fost să fie. Pentru că, ce să vezi, din 2013, de când a terminat facultatea, omul dă rateu după rateu la examenul de admitere în baroul.

În anul 2013 – Tudor Ponoran obține nota 44 (din 100)

 

În anul 2014 – Tudor Ponoran obține nota 42 (din 100)

 

În anul 2015 – Tudor Ponoran obține nota 66 (din 100)… aproape, atât de aproape. Dar tot respins.

 

Urmează o pauză de un an. De pregătire carevasăzică. În 2017 – Tudor Ponoran obține nota 52. Iar respins.

 

Iar un an de pauză, de învățat temeinic și, anul trecut, în martie, mai încearcă o dată. Sesiunea martie 2019 – Tudor Ponoran obține 45 de puncte. Iar respins.

Așa e viața, uneori mai pici la examen, alteori mai pici din nou la examen. Noroc că hei, politica se joacă altfel. Și, dacă ai partidul și numele potrivit, nimic nu mai contează. Până la urmă, la CV scrie că ai facultate, ai și master, deci e bine.

Hai, succesuri băiatu! Pupăm!

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile