Votul este gratuit pentru cei care au semnat listele Coaliției Pentru Familie. Restul participanților vor trebui să achite o taxă 10 de lei, plătibilă preotului repartizat la secția de vot.

 

Nu e însă nevoie să mai mergi pînă la secția de votare. Poți lăsa un comentariu la acest articol, cu opțiunea ta de vot. Mesajul va fi preluat de către un redactor al revistei și, cu ajutorul unor porumbei călători, va fi redirecționat către secția de vot. Doar votul astfel exprimat este GRATUIT și 100% valid.

 

Dat fiind că la acest referendum se poate vota atît sîmbătă cît și duminică, bărbații căsătoriți cu femei pot vota sîmbătă în nume propriu și duminică în numele soției. Atenție, în ziua de  duminică votul este permis doar cu Cartea de identitate însoțită de certificatul de căsătorie. Femeile pot participa la vot doar însoțite de soți ori cu acordul scris al acestora.

 

Pentru a vă asigura că votul dumneavoastră nu este anulat, aplicați ștampila de cît mai multe ori pe buletinul de vot.

Alături de votul pentru familia tradțională, fiecare participant la referendumul din din 6 și 7 octombrie va putea să scrie pe buletinul de vot încă alte trei modificări care consideră că trebuiesc aduse Constituției.

Femeile necăsătorite nu pot participa la vot decît cu acordul părintelui de sex masculin, ori cu acordul unui cap bărbătesc al familiei. Femeile aflate la a doua ori a treia căsătorie pot vota de mai multe ori, în funcție de numărul de familii tradiționale pe care le-au întemeiat. La fel și în cazul bărbaților căsătoriți de mai multe ori.

 

Fiecare participant la vot trebuie să aibă asupra sa, pe lîngă Cartea de Identitate, adeverință de plată a contribuției anuale către Biserica Ortodoxă Română, eliberată de preotul paroh de la biserica aparținătoare.

 

Votul multiplu NU este interzis. Mai multe voturi, mai multe șanse de cîștig!

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare