TINERII DIN ALBA SUNT INTERESAȚI DE O CARIERĂ ÎN JANDARMERIE

72 de tineri din județ s-au înscris pentru sesiunea de admitere de la începutul anului viitor la școlile de subofițeri Drăgășani și Fălticeni. Sunt ultimele 4 zile când tinerii interesați pot depune cereri de înscriere, urmând să parcurgă celelalte etape premergătoare examenului scris.

Cei mai mulți tineri au optat pentru  Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, unde s-au înscris 50 de candidați, iar pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni s-au înscris 22 de candidați.

Reamintim numărul de locuri disponibile:

  • Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  190 de locuri (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);
  • 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.)

Pe site-ul instituției www.jandarmeriaalba.ro, se regăsesc  informații suplimentare cu privire la criteriile de admitere

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile