După luni de zile în care situația a fost ținută relativ sub control, conducerea Spitalului Județean Alba se confruntă cu o situație mai mult decât neplăcută. Conform surselor noastre, aproximativ 20 de cadre medicale sunt infectate cu Covid 19, printre care și mai mulți medici.

Situația este cu atât mai complicată cu cât Spitalul Județean de Urgență Alba trebuie să deservească nu doar pacienții cu Covid 19 cât și alți pacienți, cu alte probleme medicale, veniți de la nivelul întregului județ, și care, din cauza pandemiei, sunt trimiși aici de la celelalte spitale.

În urmă cu câteva zile, când ministrul Nelu Tătaru a fost în vizită oficială la Spitalul Județean Alba, unde s-a pozat și a strâns mâini, iar în curtea spitalului îl așteptau, alături de managerul spitalului, Diana Mârza, o ceată de politicieni, de la Prefectul Nicolae Albu, europarlamentarul Mircea Hava, deputatul Florin Roman, candidatul PNL pentru Primăria Alba Iulia, Voicu Paul, toată situația privind gestionarea pandemiei era OK, roz chiar. Și nu din cauză că încă era campanie electorală.

2.3 4 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
nelu
nelu
13 octombrie 2020 12:11

Drăguţă doamna. Da’ dacă nu poate ţine frâiele… nu’ş ce să zic.

trackback

[…] 17 martie 2021, în Alba au fost prelucrate 645 de probe: 354 la Spitalul Județean de Urgență, respectiv 291 la DSP […]

trackback

[…] au fost prelucrate 608 de probe: 205 la Direcția de Sănătate Publică Alba, respectiv 403 la Spitalul Județean de Urgență din Alba […]