Daniel Breaz, fost ministru al Culturii, fost senator PSD și actual rector al Universității 1 Decembrie 1918, este viitorul președinte al filialei județene a noului partid Alianța pentru Patrie, înființat de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănesc, conform unor surse apropiate de noul partid.

Pentru moment, noul partid al lui Dragnea nu are o structură bine definită, existând doar o listă de înscrieri, urmând ca anul următor să fie organizate alegeri pentru filialele județene, odată ce suficienți membri PSD vor fi atrași spre noua formațiune.

Este așteptat ca din rândurile PSD Alba să existe mai multe plecări spre noua formațiune, spune aceleași surse. Până în prezent, alături de Daniel Breaz ar fi plecat și Gabi Bărbuleț, soțul consilierului local PSD Alba Iulia, Narcisa Bărbuleț. Doamna consilier rămâne, pentru moment, în PSD, căci o plecare la alt partid ar însemna să-și piardă mandatul.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
pilu
pilu
6 octombrie 2021 16:25

Ca sa te dai cu Codrin si Dragnea la ora actuala ori esti prostalau, ori ai primit ordin. O asteptam pe d-na Andronescu si atunci precis ceea ce am zis e adevarat. Cat despre rectorul de la 1 Aprilie nu poti spune ca a gandit el. Al dracu de acoperiti, ca multi mai sunt.