Din această toamnă, educația S.T.E.A.M. Science, Technology, Engineering, Art & Mathematics este prezentă și în Alba Iulia, prin intermediul STEAMbus, un program integrat, în regim after-school, susținut de o echipa tânără, cu materiale didactice și kit-uri științifice special gândite pentru a trezi interesul copiilor pentru știință și mediul inconjurător.

Cursurile oferite de STEAMbus sunt destinate celor cu vârsta cuprinsă între 4 și 11 ani și sunt axate pe învățarea prin intermediul experimentelor și jocurilor distractive, la sediul nostru din str. Mihai Eminescu, nr. 12. sau al partenerilor interesați (grădinițe, after school-uri, locuri de joaca).

Într-o lume în care multe dintre sistemele educaționale pun un accent principal pe memorare, STEAMbus vine să trezească curiozitatea și creativitatea copiilor prin intermediul experimentului științific.

Cursurile STEAMbus îi ajută pe copii să înțeleagă concepte dificile, prin joc și exerciții științifice. Cei mici sunt provocați sa descopere și sa exploreze idei noi lucrând în echipă, gândind critic, adresând întrebări relevante, formulând ei înșiși soluții creative și testându-le.

Detalii complete despre cursurile oferite de STEAMbus, grupele de vârstă cărora se adresează curriculumul precum și modalitatea de înscriere, la cursuri sau la lecții demo, pot fi găsite pe site-ul școlii, www.steambus.ro .

De asemenea, pentru a fi la curent cu toate noutățile cei interesați pot accesa pagina de facebook a centrului, STEAMbus România (https://bit.ly/394v1go).

Te așteptăm pe www.steambus.ro sau la sediul nostru din str. Mihai Eminescu nr.12, Alba Iulia să pornim alături de copii în călătoria spre cunoaștere.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile