Băi, aveau dreptate când urlau ăștia de la PNL, alde Piticul Promo și alții, că au să schimbe din funcții amantele pesediștilor. Și uite că, în anumite cazuri, nici măcar nu-și pun ei amantele lor. Că mna, prima dată se ocupă de neveste.

De exemplu, duminică se făcea că soția lui Marius Hațegan, adjunctul Consiliului Județean Alba, era numită mic șef la Direcția Sanita Veterinară și Siguranța Alimentelor – DSVSA, serviciul non-animal.

Sigur, doamna Maria Hațegan lucra deja în cadrul DSVSA, pe la biroul de relații cu publicul. Însă, acum că „ciocu mic, că noi suntem la guvernare”, a fost promovată discret în postul de Șef Serviciu Birou Control Produse de Origine Non Animală.

Sigur, doamna Maria e, la bază, profesor de chimie. Deci, are pe undeva, tangențial, legătură cu domeniul pe care-l conduce în DSVSA, deși nu chiar. Oricum, fiind niște scheme din-astea cu detașări, nu prea mai contează fișa postului.

Și-apoi, doamna Maria a terminat chiar și o facultate de Drept în urmă cu ceva vreme. Și, cum ziceam, e soția propriului ei soț, cel mai Marius din Consiliul Județean.

Acum, poate că și merita promovarea asta. Păi cum mă, să fii la guvernare, și să te descurci tu, soție de vice la CJ, din 63.249 RON anual, cât avea acolo la biroul de relații publice? Te râd nevestele altor șefi…

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare