„Poate măcar o dată în viață v-ați întrebat de ce sărbătorim femeia odată cu începerea primaverii?

Din punctul de vedere al naturii, primăvara înseamnă renaștere, prin prisma multor aspecte. Vegetație, faună, condiții meteorologice ori stare de bine.

În ceea ce privește femeia, ea simbolizează cu adevărat nașterea, dragostea și starea de bine.

Cineva spunea, pe bună dreptate:

„Într-o familie, dacă femeia vine acasă obosită sau tristă, atunci toți cei din casă îi vor asimila starea. Însă daca ea e fericită și cu o stare de bine, familia este fericită. Ceea ce nu se poate spune despre un bărbat”.

Fie că ne este mamă, bunică, fiică, vecină, colegă de serviciu sau pur și simplu o femeie oarecare, aceasta are dreptul să fie sarbătorită odată cu această renaștere a planetei. Ea, femeia, înseamnă viață, iubire, speranță și grijă.

Astăzi, împreună cu colegii mei din Consiliul Local Sebeș – Marius Salău, Luca Nicolae, Dorel Bogdan și Lucian Blaga, am încercat să aducem un zâmbet pe fețele câtorva doamne din orașul nostru.

Pe această cale, eu și echipa din care fac parte, dorim să transmitem un sincer „La mulți ani”, multă sănătate și numai bucurii.

Să aveți parte de o primăvară minunată”, spune Radu Cristian, tânărul consilier local social-democrat din Consiliul Local al Municipiului Sebeș.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile