Bună seara și ne scuzați că vă stricăm deranjul cu o informație de ultim moment, ce ne-a parvenit pe surse demne de încredere. Umblă vorba că Șmecherli Hills nu mai e un cartier chiar atît de șmecher, după ce Paul Voicu și-ar fi vîndut terenul de acolo.

Sigur, investițiile Electrica merg înainte – încă așteptăm și noi rezultatele controalelor interne – la fel cum merg și restul planurilor și proiectelor Primăriei în zonă, cu bani europeni și nu numai.

Însă, se pare, viceprimarul cu atribuții de Primar, Paul Voicu, și-ar fi vîndut bucata de teren pe care o avea acolo, pe strada Pinului. Legenda spune că Voicu Paul deținea terenul ăla de ceva mai bine de zece ani, de prin 2008, de cînd s-au pus respectivele terenuri în posesie. Bineînțeles, Voicu ar fi primit/cumpărat respectivul teren, că n-a moștenit el nimic în zona Alba Iulia, omul fiind de loc dintr-o comună, Șandra pe numele ei, aruncată undeva în județul Timiș. De altfel, terenul respectiv ar fi fost, pentru o vreme – la fel ca și a altora din zonă, alde Sarmeș – parte în sechestrul asigurator pe care DNA l-a pus pe bunurile celor implicați în dosarul FC Unirea. În care dosar, trebuie spus, toți inculpații – și Paul Voicu implicit – au fost achitați.

Ei bine, cum ziceam, Paul Voicu și-ar fi vîndut terenul respetiv. Ceea ce e dreptul lui. Că mna, era al lui cu acte și poate are omul nevoie de bani. În plus, poate că au crescut prețurile în zonă, acum că sa aflat despre ditai proiectele de investiții de acolo.

Ce e însă și mai curios, mai departe de momentul vînzării, e și cui a vîndut Paul Voicu terenul. Căci, se pare, ne zic sursele, terenul ar fi ajuns de la onorabilul viceprimar cu atribuții de primar la Marian Nedelcu, onorabil om de afaceri din Alba Iulia și partener de afaceri cu Primăria, prin firma pe care o patronează, Avanti România. Asta ca să nu mai zicem că e prieten Voicu, cu big-boss Havana sau cu Dadi aka Consigliera.

Orișicum, să-i fie de bine și sperăm să nu-și strice toți banii obținuți pe teren în campanii electorale. Că mna, nu se știe niciodată.

Altfel, rămîne cum  am stabilit: să fie bine, ca să nu fie rău, că binele înfrînge.

P.S. Despre afacerea Șmecherli Hills puți citi mai multe aici. Sau aici, despre proiectele europene care înconjoară zona. Sau aici și aici despre reacțiile celor de la Electrica.

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare