Ioan Dîrzu, fost deputat și fost președinte al PSD Alba este mai nou expert în cadrul ANRSC – Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice. Că doar nu-și închipuia cineva că, odată ce ai urcat pe scara măgarilor politici până la funcțiile înalte stabilite pe malul Dâmboviței mai poți cădea fără să prinzi din zbor o sinecură. Era, până la urmă, și păcat ca un astfel de talent să rămână nici măcar în preajma firmiturilor bugetare.

Absolvent de liceu agricol și medic veterinar la bază, Ioan Dîrzu mai face, ca orice vedetă politică, și dreptul la 1 Decembrie 1918, în Alba Iulia, începând cu anul 2001, că doar era deja pe cai mari politici, director la Direcția Sanitar Veterinară. După ce ajunge deputat, în anul 2012, face și celebra școală securistică, Universitatea Națională de Apărare Carol I, că doar nu era să rămână el singurul fără o patalama de acolo.

Are și un doctorat în medicină veterinară, nu se știe exact din ce an, că doar ce fel de politician nu-și atârnă și un doctorat la butonieră dacă poate?

În 2020, după ce ani la rândul a susținut orice conducere avea PSD la centru, de la Dragnea la Dăncilă, a fost scos pe tușă și înlocuit cu Marcel Tuhuț, care și-n zi de azi e interimar. A fost pus pe lista la Cameră, însă pe un loc deloc eligibil, așa că a rămas să  lupte pentru social democrație fără imunitate. Desigur, nu și fără o sinecură, că doar n-o să meargă să-și chiar caute serviciu pe undeva prin privat, la vreo uzină.

Deisgur cu faptul că Dîrzu a prins postul ăsta contractual nu are nici o legătură cu faptul că e fost deputat, lider PSD sau alte combinații, că doar totul în țara asta, în special la stat și administrație, se face pe merit, pe concursuri, pe aptitudini și pregătire.

Și, desigur, nu are legătură nici cu formarea unui USL 2.0, cu faptul că PSD sprijină mai nou guvernul minoritar Cîțu ori chiar cu faptul că până și în Alba Iulia o alianță între PSD și PNL pare să aibă mai mari șanse decât menținerea celei dintre PNL și USR PLUS.

Hai, noroc și Doamne ajută că avem astfel de oameni, ca Dîrzu, care se pricep la absolut tot și pot încasa cu succes un salariu de bugetar din orice domeniu cu putință.

4 3 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile