Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, 15 septembrie 2021, la Constanța. Petrecerea va avea loc în aceeași zi la un club din Mamaia.

De la petrecere nu lipsesc Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Gică Hagi, Gică Popescu. Pe lista invitaţilor se pare că se numără și preşedintele României, Klaus Iohannis.

Cea mai mare jucătoare de tenis a României le-a transmis celor 300 de invitaţi că nu au voie să vină la petrecere cu telefoane mobile sau cu alte dispozitive de înregistrat. De asemenea, le-a interzis să vină cu cadouri sau cu daruri în bani.

Petrecerea are loc la un club din Mamaia (club Fratelli), la care Dani Caramihai, naşul lor de cununie, este unul dintre patroni.

Dani Caramihai este cel care le-a făcut cunoştinţă Simonei Halep şi lui Toni Iuruc, în urmă cu mai mulţi ani.

După căsătoria cu Toni, sportiva a ales să-şi păstreze numele de familie şi în acte se va numi Simona Halep-Iuruc. Cei doi provin din comunitatea aromânilor din Dobrogea.

În vârstă de 29 de ani, Simona Halep este cea mai mare jucătoare a României.

Simona Halep s-a născut la 27 septembrie 1991 la Constanța și a ocupat locul 1 în clasamentul jucătoarelor profesioniste de tenis WTA timp de 64 de săptămâni, în perioada 2017 – 2019.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile