Fost senator social-democrat, răsfăţat al filialei Alba a PSD, Daniel Breaz a renunţat la partidul care l-a promovat şi susţinut.

În cele din urmă Daniel Breaz a decis să treacă la Pro România, un partid social-democrat creat de fostul premier PSD Victor Ponta.

„Dacă în urmă cu câteva luni vorbeam despre încheierea unui parcurs politic alături de un partid căruia i-am dăruit încredere timp de mai bine de 20 de ani de muncă asiduă, astăzi voi vorbi despre un nou început. Și îmi vin în minte cuvintele marelui scriitor francez Paul Valéry care ne amintește că fiecare început este o consecință – fiecare început încheie ceva.

Noul început este ProRomânia Social-Liberal. Consider că reprezintă o alegere potrivită în primul rând datorită culturii organizaționale pe care o are la bază: a face politică în interesul cetățenilor. Iar această paradigmă constructivă înglobează experiența a doi dintre cei mai performanți premieri ai României, doi dintre liderii care au capacitatea să ne îndepărteze de prăpastia în a carei proximitate ne aflăm și, concomitent, să ducă țara pe drumul prosperității.

Complexitatea contextului actual revendică implementarea unor politici de incluziune socială și a unei gândiri de factură liberală în economie. Prin acest echilibru, ProRomânia reprezintă o alternativă serioasă, modernă, europeană, care oferă voce tuturor celor care generează proiecte durabile, sănătoase pentru dezvoltarea țării.

Consider că alături de echipa ProRomânia proiectele pe care le am în agenda de priorități pentru județul Alba vor căpăta contur și vor fi implementate cu succes, nefiind viciate de egouri gonflate sau interese personale obscure și fără nicio legătură cu bunăstarea cetățenilor”, scrie Daniel Breaz pe facebook, anunţându-şi înscrierea în Pro România, asta după mai multe săptămâni în care s-a vorbit intens de trecerea iminentă a acestuia la partidul pritenului Mircea Hava.

*În ziua de 21 august 2020, Daniel Breaz a demisionat din PSD, spunând că „partidul şi-a pierdut identitatea”. În lumea politică din Alba Iulia s-a vorbit că Daniel Breaz va intra în PNL, urmând a fi pus primul pe lista pentru Senat a PNL Alba, după retragerea „dinozaurului politic” Alexandru Pereş (care are la activ 6 mandate de parlamentar – adică 24 de ani în Parlament).

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
pilu
pilu
19 octombrie 2020 21:23

Auzi la el: ”contextului actual revendică implementarea unor politici de incluziune socială și a unei gândiri de factură liberală în economie”. Pai ma traseistule, politica d’asta facea PSD-ul, liber la furat din economie.