Senatorul Călin Matieş: Lucrări prost făcute și norme încălcate de către CJ Alba pe drumurile publice! Rog autosesizarea IPJ Alba!

Senatorul Călin Matieş: Lucrări prost făcute și norme încălcate de către CJ Alba pe drumurile publice! Rog autosesizarea IPJ Alba!

DJ 107B, adică drumul public principal din Sântimbru, a „suferit” o modernizare. Atât de deștept făcută de oamenii lui Dumitrel (PNL) și ai primarului comunei, Popa Iancu (PNL), că acum toți locuitorii, sau cei care doar tranzitează, chiar avem de suferit!!!

În dreptul școlii din Sântimbru a apărut peste noapte un limitator de viteză. BRAVO!

Doar că este prost semnalizat și prost făcut: mult mai înalt (dublu!) față de cât prevede legislația în vigoare. Prin urmare, CJ Alba a încălcat și normele legale cu privire la siguranța pe drumurile publice.

Pe drumurile publice, aceste limitatoare nu trebuie să depășească 5 cm (la Sântimbru se poate și 10-12 cm), să aibă acordul vecinilor și să fie presemnalizate din timp (150 de metri în cazul DN și alte 2 indicatoare suplimentare în apropierea obstacolului). Evident, la Sântimbru indicatorul este pus aproape prin copaci…

În împărăția CJ Alba, adică pe drumurile județene, legile or fi altele?! Asfaltul folosit în exces și total aberant ar fi fost soluția perfectă pentru gropile istorice din același DJ 107B. Uneori chiar ai impresia că s-a răsturnat bascula cu asfalt în fața școlii, la fel cum în alte părți s-a răsturnat, mai demult, carul plin de… inteligenți.

Rog imperios Inspectoratul de Poliție al Județului Alba să se sesizeze din oficiu cu privire la aceste lucrări prost făcute de către CJ Alba, care pun în pericol siguranța conducătorilor auto și a celorlalți participanți la trafic pe raza comunei Sântimbru!

Senator PSD Alba, Călin Gheorghe Matieş

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile