Scenariile după care reîncepe școala în fiecare localitate a județului Alba

Scenariile din fiecare localitate a județului Alba după care reîncepe școala

Ministerul Educației a anunțat rata de incidență pe localități (actualizată în ziua de 5 februarie), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI).

Conform edu.ro, 5 localități din județul Alba se află acum în scenariul roșu, în funcție de rata de infectare cu noul coronavirus la 1.000 de locuitori:

În Scenariul Roșu se află localitățile:

1.Comuna Mogoș: 10,15 la 1.000 de locuitori
2.Comuna Daia Română: 5,09
3.Comuna Ciugud: 4,89
4.Alba Iulia: 3,92
5.Comuna Meteș: 3,89

În Scenariul Galben se află localitățile: Ighiu, Pianu, Livezile, Aiud, Teiuș, Sebeș, Șibot, Sântimbru, Crăciunelu de Jos, Ocoliș, Galda de Jos, Cugir, Cetatea de Baltă, Stremț, Câlnic, Ocna Mureș, Șona, Săliștea, Săsciori, Blaj, Mihalț, Jidvei, Unirea

În Scenariul Verde se află localitățile: Doștat, Poiana Vadului, Almașu Mare, Baia de Arieș, Lunca Mureșului, Rădești, Abrud, Zlatna, Vințu de Jos, Bucium, Sălciua, Fărău, Garda de Sus, Roșia de Secaș, Arieșieni, Horea, Cricău, Miraslău, Gârbova, Cîmpeni, Șpring, Roșia Montană, Lupșa, Valea Lungă, Bistra

Tot în Scenarul Verde, fără nici un caz de infectare cu noul coronavirus, se numără astăzi comunele: Albac, Avram Iancu, Berghin, Blandiana, Bucerdea Grânoasă, Cenade, Cergău, Ceru-Băcăinți, Ciuruleasa, Cut, Hopârta, Întregalde, Lopadea Nouă, Noșlac, Ohaba, Ponor, Poșaga, Râmeț, Rimetea, Sâncel, Scărișoara, Sohodol, Șugag, Vadu Moților, Vidra.

Dar cei interesați – elevi, profesori și părinți – vor afla abia duminică, 7 februarie 2021, în ce scenariu se află localitatea lor și, inclusiv, scenariul după care va avea loc învățământul în propria unitate școlară începând cu ziua de 8 februarie 2021.

Scenariul Roșu (rata de infectare între 3 – 6 la 1.000) înseamnă învățământ online (cu excepția copiiilor de grădiniță și copiilor de ciclul primar), Scenariul Galben (rata de infectare între 1 – 3 la 1.000) – învățământ mixt, Scenariul Verde (rata de infectare sun 1 la 1.000) – învățământ față în față integral. La o rată de infectare de peste 6 la 1.000 de locuitori, toate școlile funcționează în regim de învățământ online.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] 2021. Reamintim faptul că luni, 8 februarie, în multe localități din județul Alba a reînceput școala în format clasic, față în […]