S-a găsit și pentru el o sinecură, iar Paul Voicu e consilier parlamentar

În caz că v-ați întrebat ce mai face Paul Voicu, deși probabil nu v-ați întrebat, ei bine el este consilier parlamentar la Grupul PNL de la Camera Deputaților. Fix ca în cazul Domnului Goe, acesta a fost dus de „Mamițica” Roman la București, ca nu cumva să rămână repetent și la alegerile următoare.

Ce-l recomandă pentru postul ăsta? Păi, activitatea în administrația locală, desigur. Căci, spre deosebire de o grămadă de alți sinecuriști, parașutați prin diverse posturi, la Parlament ori în ministere, omul chiar are experiență pentru un așa post. Ba chiar, s-ar putea spune, e „overqualified”.

Combinația, zis sursele noastre, e însă alta. Căci, așa cum vă mai ziceam noi, omul a rămas chiar în plop după ce a pierdut alegerile locale. Și, cum în privat nu știe să lucreze, partidul trebuie să-i găsească ceva. Și încă repede.

Desigur, ar fi putut să-l planteze pe undeva prin vreo instituție de pe aici, la APA CTTA de exemplu, unde chiar se zvonea într-o vreme că va ajunge. Cum însă acolo e un loc periculos, în sensul că a fi avut acces la informații și combinații care țin numai și numai de tabăra Dumitrel, varianta a căzut. Că deh, și-o fi reevaluat el loialitățile, însă tot un om al echipei Hava e perceput. Așa că l-a luat Roman în brațe și, se zvonește, are să fie următorul subprefect. Chestie care explică și angajarea lui în postul de consilier parlamentar, de unde să poată apoi fi detașat la Prefectură, funcționar fiind. Și explică și faptul că, în campanie, era tot prin jurul lui Florin Roman, căruia a ajuns chiar să-i care pancartele, precum un simplu lipitor de afișe.

Cum însă PNL n-a luat scorul așteptat și va trebui să împartă guvernarea, e posibil ca postul respectiv să nu mai fie al PNL. Așa că Florin Roman va rămâne cu el pe cap, pe post de consilier.

5 2 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile