Reținuți după ce ar fi furat bani dintr-o biserică, din cutia milei

Doi tineri din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști, pentru furt. Ar fi sustras banii unui bărbat și ar fi pătruns, prin efracție, într-o biserică, de unde ar fi furat banii din cutia milei. 

La data de 22 noiembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 17 și 18 ani, din Alba Iulia, care sunt bănuiți de furt.

În sarcina celor doi s-a reținut faptul că, în seara zilei de 19 noiembrie 2021, în timp ce se aflau în fața unui local public din Alba Iulia, ar fi sustras suma de 2.000 de lei, de la un bărbat de 35 de ani, în timp ce purtau o discuție cu acesta.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 01/02 noiembrie 2021, cei doi, împreună cu un minor de 14 ani, din Alba Iulia, ar fi pătruns, prin efracție, într-o biserică din municipiu și, din cutia milei, ar fi sustras suma de 140 de lei.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a tinerilor precum și pentru recuperarea prejudiciilor.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile