Reducere de 50% la prețul energiei electrice și al gazelor naturale pentru cetățenii din Abrud. Condiții

Primăria orașului Abrud, anunță cetățenii cu domiciliul pe raza Unității Administrativ Teritoriale – Oraș Abrud, că beneficiază de reducerea cu 50% a prețului final al energiei electrice/gazelor naturale aferent contractului de furnizare încheiat.

Cetățenii care beneficiază de facilitățile menționate, în nume propriu sau, după caz, al familiei pe care o reprezintă, vor depune o cerere la primărie, prin care solicită acordarea facilităților ce li se cuvin.

Cererea va fi insoțită de următoarele acte doveditoare:
1. Documentul de atestare a domiciliului stabil (buletinul/cartea de identitate).
2. Declarație pe propria răspundere, sancționabilă conform legii, pentru declarații false cu privire la îndeplinirea condițiilor pentru acordarea facilităților.
3. Copia ultimei facturi emise de furnizor gaz/energie electrica (în scopul identificării furnizorului).

Cererea însoțită de documentele enumerate la punctele 1,2 și 3 se pot depune până în data de 15 august 2022 sau după dobândirea dreptului de a beneficia de această facilitate.

Cererile se depun la Serviciul Local de Utilitate Publică (S.L.U.P.), Abrud, str. Piața Eroilor, nr. 1 sau pe adresa de mail slupabrud@yahoo.com

Nu beneficiază de aceste reduceri persoanele fizice care nu și-au achitat facturile scadente la termen. Cererea și declarația pe propria răspundere se pot descărca AICI.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile