PSD vrea dublarea numărului de parlamentari, pentru a crește nivelul de imunitate în sezonul rece

Deputatul Ioan Dîrzu, unul dintre cei mai raționali și ancorați în realitate parlamentari ai PSD, a decis să propună dublarea numărului de parlamentari, pentru a crește nivelul imunității în rîndul populației, înainte de venirea sezonului rece.

Noi ne-am propus, în programul de guvernare, să menținem temperaturile la un nivel cât se poate de ridicat, chiar și în lunile de iarnă. Cei din opoziție, însă, au decis să conteste aceste măsuri și să se plângă la Comisia Europeană și la Bruxelles, ceea ce a dus la o sistare a finanțărilor, asltfel că este posibil ca în lunile decembrie, ianuarie și februarie să avem temperaturi chiar și sub 0 grade – a declarat deputaul Ioan Dîrzu.

Noi nu o să intrăm însă în acest joc iresponsabil al Opoziției, pentru că noi, PSD, avem un program de guvernare de urmat și nu o să ne pierdem timpul cu certuri și discuții sterile. După cum ați văzut, anul acesta avem cea mai mică rată de șomaj din lume. Nivelul investițiilor a atins un nou record. Avem cea mai mare producție agricolă din lume. Prețurile au scăzut. Salariul minim a ajuns la un maxim al ultimilor ani, record chiar. Am dat bani la profesori, la medici, la dulgheri, la ingineri, la personalul auxiliar, ba chiar și la filosofi. Rezultatele programului de guvernare sunt vizibile și se resimt în buzunarul cetățeanului. Tocmai de aceea am decis că e oportun să venim cu această propunere, de dublare a numărului de parlamentari, măsură care, dintr-un foc, va dubla numărul de persoane cu imunitate. Măsura aceasta se adresează în primul rând membrilor PSD, însă de ea se vor putea bucura toți românii care, în medie, vor fi mai puțin expuși virozelor și răcelilor de sezon – a mai declarat deputatul Dîrzu.

Inițiativa legislativă urmează să fie depusă la Camera Deputaților luni, urmând să fie votată în cel mai scurt timp posibil, astfel ca până de 1 Decembrie ea să devină realitate.

 

 

 

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile