Zona munților Apuseni a fost încă de la început o preocupare constantă pentru Partidul PRO România, atât la nivel local cât și central. Am adus în atenția publicului și a administrației de nenumărate ori problemele acute și urgente ale moților. N-am sesizat nicio intenție a celor în măsură să facă vreo schimbare pentru ei. Tocmai de aceea, credem că singura soluție pentru ei este o schimbare radicală a celor aleși să îi reprezinte!

Horațiu Florea: “În propunerile noastre pentru alegerile locale, nu căutam pe cei care vor, ci căutăm pe cei care pot! În consecință, suntem foarte încrezători în alegerile pe care le-am făcut pentru reprezentanții PRO România Alba în cursa pentru primăriile din munții Apuseni”.

Domnul Oneț Valentin Cristian este propunerea PRO România pentru primăria Roșia Montană. Este un om care aproape un deceniu a promovat și susținut cultura moțească, în calitate de Director al Casei de Cultura “Ion Buteanu” Abrud. Cu un master în marketing, credem ca domnul Oneț poate oferi Roșiei Montane o alternativă pentru traiul de zi cu zi al comunității.
Oneț Valentin: “Făcând parte din Patrimoniul Mondial UNESCO trebuie să înțelegem valoarea inestimabilă a acestui loc și e momentul sa-l tratăm ca atare. Să înțelegem că lumea se schimbă și putem învăța cum să trăim mai bine. Vreau să transform comunitatea în care trăiesc în locul la care visează să evadeze fiecare corporatist după o zi de muncă. Îmi doresc ca fiecare locuitor al Roșiei Montane să înțeleagă faptul că, până și casa în care trăiesc, pentru cei din orașele mari și aglomerate pare a fi un colț de rai,pentru care sunt dispuși să plătească pentru a petrece câteva zile.”

alb

Bora Vasile este propunerea PRO România pentru primăria din Sălciua.
Timp de 7 ani s-a luptat pentru fermierii din zonă, preluând Asociația Crescătorilor de Taurine din Sălciua.
Bora Vasile: “Am înființat doua centre de colectare a laptelui și am organizat expoziții județene cu cele mai frumoase bovine din zona noastră. În munca pe care o depun, fermierul este centrul atenției mele, caut cele mai bune soluții pentru ca acesta să simtă că este susținut și are o piață de desfacere.”

Credem că domnul Bora este cea mai bună alternativă pentru primăria din Sălciua, se luptă pentru această comunitate de mai bine de 10 ani, iar rezultatele dumnealui se reflectă concret în viața de zi cu zi a fermierilor din zonă.
Vasile Bora este omul de care orice comunitate are nevoie, omul rezultatelor concrete!

Biroul de presă al Pro România Alba

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile