Primul restaurant McDonalds se va deschide în Cetatea Alba Carolina

Albaiulienii vor avea parte de o nouă bucurie în anul Centenar. McDonalds va deschide primul restaurant din județ, în chiar Cetatea Alba Carolina.

Anunțul a fost făcut de city-managerul Nicolaie Moldovan, care tocmai s-a întors din Statele Unite, unde a avut o întrevedere cu domnul Ronald McDonald, CEO-ul lanțului de restaurante.

Sunt bucuros că am reușit să semnăm acest parteneriat și că, în sfârșit, la Alba Iulia va exista un restaurant McDonalds. Fiind vorba despre Cetatea Alba Carolina, am decis împreună cu domnul Ronald McDonald ca restaurantul din Alba Iulia să fie un McMedieval, primul de acest fel din România, și chiar din lume, pot spune – a declarat Nicolaie Moldovan, city managerul orașului.

Ne-am gândit, în primul rând, la locuitorii orașului, care merită un astfel de restaurant. Și mai ales la copii, care trebuie să aibă acces la o alimentație sănătoasă. Ca și o noutate, vă pot spune că McMedieval va avea și un ride-through, unde doritorii pot comanda călare. Este, dacă vreți, un nou concept de mâncat la botul calului, care va fi integrat în ceea ce noi numim smart-city, un oraș cu viziune. Și, vă pot spune, fără nici o lipsă de modestie, că de la Cățaua Leșinată și până acum nu am mai avut un așa restaurant în oraș, cum va fi McMedievalul din Cetate – a declarat în încheiere city managerul Moldovan.

Conform datelor furnizate de către administrație, acest proiect este un parteneriat public privat și va fi finanțat cu fonduri europene, Primăria Alba Iulia urmând să suporte doar cheltuielile minime necesare asigurării profitabilității firmei care va fi administrat franciza cumpărată de către primărie direct de la domnul Ronald McDonald.

 

 

 

 

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile