Primul CPJ al PSD Alba, după stabilirea candidaţilor la parlamentare: Sprijinul fiecărui membru este vital

Primul CPJ al PSD Alba, după stabilirea candidaţilor la parlamentare: Sprijinul fiecărui membru este vital

Primul Consiliul Politic Județean al PSD Alba, după depunerea dosarelor de candidatură la alegerile parlamentare, s-a întrunit, sâmbătă, pentru a stabili echipele de campanie, calendarul electoral și modul de organizare. De asemenea, au fost prezentate toate proiectele celor 11 candidați care sunt în concordanță cu programul de guvernare al PSD și în beneficiul locuitorilor județului Alba.

Proiectele candidaţilor, ce au ca scop dezvoltarea județului Alba, vor fi prezentate oamenilor în următoarea perioadă, atât prin intermediul mass-media, a rețelelor de socializare și la întâlnirile cu oamenii. Totodată, întâlnirile cu oamenii vor avea ca scop și „inventarierea” problemelor și a necesităților care pot fi soluționate din Parlamentul României și în virtutea atribuțiilor pe care le are un deputat sau senator.

În cadrul şedinţei, vicepreşedintele naţional al PSD pentru Regiunea Centru, Victor Negrescu, a propus înaintarea către Consiliul Politic Național a propunerii ca președintele executiv al organizației, Radu-Marcel Tuhuț, să preia funcția de președinte interimar al organizației.

Propunerea a fost votată de toţi colegii prezenţi. Radu-Marcel Tuhuţ, care deschide lista PSD Alba la Camera Deputaților, primar al comunei Ciuruleasa, este unul dintre cei mai longevivi și apreciați primari din Munții Apuseni.

La şedinţă au participat toţi cei 11 candidaţi la alegerile parlamentare (7 la Camera Deputaţilor şi 4 la Senat) toți primarii PSD din județ și membrii din conducerea organizației județene.

Suntem convinşi că unitatea organizaţiei noastre va fi unul dintre elementele cheie care va face diferenţa. Pentru a obține rezultatul scontat, avem nevoie ca fiecare membru de partid, în perioada premergătoare alegerilor, să prezinte în comunitățile din care fac parte programul nostru de guvernare și proiectele pe care le avem pentru România.

Biroul de presă al PSD Alba

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile