Să vedeţi că în plină campanie electorală Primăria Alba Iulia nu doarme. Administraţia a preluat Cinematograful Columna, care stă să se prăbuşească şi care este situat în apropierea sediului Primăriei. 

Fostul consilier local Rareş Buglea a cerut ani la rând ca Primăria să facă toate demersurile legale pentru preluarea acestui spaţiu aflat în degradare continuă, dar nimeni nu a dat curs solicitărilor consilierului.

„Astăzi, 24 septembrie Primăria municipiului Alba Iulia și RADEF „România Film” au semnat procesul verbal de predare primire pentru imobilul „Cinematograf Columna”.

Reprezentanții celor două părți au constatat starea avansată de degradare a clădirii și faptul că aceasta nu mai este funcțională.

Următorul pas este însușirea valorii de inventar a clădirii prin ședință a Consiliului Local și aprobarea ștergerii datoriilor acumunate la bugetul local, noul proprietar fiind Primăria Alba Iulia. Înafara datoriilor la bugetul local, clădirea este grevată doar de datorii la furnizorul de apă Apa CTTA SA sucursala Alba Iulia”, se arată într-un comunicat al Primăriei Alba Iulia.

Va urma demolarea clădirii şi, în primă fază, amenajarea unei parcări la nivelul solului.

 

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile