În urmă cu două săptămâni, Ion Vasile Păcurel, preot paroh la biserica din Văleleni, o comună de lângă Aiud, județul Alba, a fost surprins în timp ce întreținea relații sexuale cu un tânăr din comună, în chiar curtea bisericii din sat.

La nivelul Arhiepiscopiei a fost deschisă o anchetă care a cercetat faptele reținute în sarcina preotului Păcurel.

Protodiaconul Pălămirel Dosniceanu, care a condus comisia inchizitoare, ne-a declarat că decizia forului bisericesc este de a nu-l sancționa pe preotul Păcurel, dat fiind că acesta nu a încălcat niciuna din regulile ori dogmele bisericești.

 

Sfinții părinți duhovnici au decis că nu se impun sancțiuni. Mai mult, Biserica respinge cu tărie acuzațiile de pedofilie și sodomie aduse unuia dintre membri săi. Acuzația de pedofilie este, cum să vă zic, o prostie, pentru că tânărul alături de care a fost surprins preotul Păcurel, e major și chiar a votat la Referendum, fiind un bun creștin.

Mai apoi, considerăm acuzația de sodomie ca fiind aberantă și jignitoare. Este în mod clar un atac al forțelor oculte, sexo-marxiste, sexo-soroșiste, la adresa valorilor tradiționale. De unde și până unde acuze de homosexualitate? Ce, au vrut cumva cei doi să înfieze împreună un copil? Au fost ei surprinși în timp ce furau copilul unui cuplu tradițional? – a mai declarat, vizibil enervat, protodiaconul Pălămirel Dosniceanu.

 

Conform unor surse din cadrul comisiei, preotul Ion Vasile Păcurel ar fi recunoscut, în lacrimi, că se face totuși vinovat de păcatul de a fi devenit vegan. Aceleași surse ne-au mai declarat că preotul Păcurel se căiește și că ar fi decis să petreacă o lună de zile, în post și rugăciune, la schitul Episcopiei, în Palma de Mallorca.

 

 

 

 

 

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare