După marele succes de la Alba Iulia, onorabilul domn Mircea Hava s-ar fi dus la celălalt dumnezeu politic rămas în funcție, Ion Dumitrel, pe care l-ar fi muștruluit puțin pe motiv că, ce să vezi, din cauză că nu i-a făcut el campanie ar fi pierdut domnul Goe Paul. Ceea ce e pe jumătate adevărat, cel puțin la partea în care Dumitrel nu s-a dat peste cap pentru Paul în campania asta. Că de faza cu pierdutul, nu are cum să fie vina lui Dumi. Însă, nu trebuie uitat că Dumitrel a cerut alte calcule, altă strategie pentru candidatura la Alba Iulia, în timp ce europarlamentarul a zis că ntz! nici vorbă, ca partidul trebuie să meargă pe mâna lui. Și-au mers, cu viteză, spre nicăieri.

Mai departe de cine unde a greșit și căutat vinovați, cearta asta e și un fel de negociere. Căci Mircea cel Europarlamentar încă îl ține în brațe pe pupil și, fix ca pe domnul Goe, vrea să-l ducă la București, ca să nu rămână repetent și la toamnă. Adică, să-l facă deputat. Iar el, Goe, deja își sună „leii”, „campionii”, și dă mesaje pe whatsapp ca să-i motiveze pe omuleții care au tras la căruța lui pentru Primărie. Sigur, ăia se opresc din tristețe și, pentru o clipă, se prăbușesc de râs la astfel de mesaje glorioase venite din partea unuia care tocmai a pierdut ceea ce nu părea să poată fi pierdut vreodată.

Iar dacă e ca circul să meargă până la capăt, ar trebui doar ca Mircea de Bruxelles să insiste ca Paul Goe să fie primul pe listă. Ca să poată Florin Roman face implozie instant. Atunci să vedeți circus în PNL! Noi ne-am luat deja popcorn!

5 6 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
5 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
Der erste gewählt
Der erste gewählt
1 octombrie 2020 18:26

Va fi votat pe lista deputatilor cum a fost votat si pentru candidatura la primar? Adica omul vrea deputat, Hava vrea sa-l puna si restul sa mearga in p…. masii

Oscar S.
Oscar S.
1 octombrie 2020 20:29

Infranga… ce???

pilu
pilu
5 octombrie 2020 16:01

In poza apare Cartita lui Stalin. Altceva nu vad.

nelu
nelu
13 octombrie 2020 12:08

Oricum e vai de el parlament. Da’ dacă merge şi goe acolo… ne-am dat dracu’.

trackback

[…] testărilor pentru sars-cov-2, doar județele Timiș, Cluj, Ilfov, Brașov, la care se adaugă Municipiul București, mai au o rată de infectare cu noul coronavirus mai mare de 3 la 1.000 de […]